Каталог товарів

Блог

Знайомство з продукцією Kistenberg

  Kistenberg – це Польський виробник обладнання для організації зберігання, транспортування інструменту та побутових речей.

  За кожним продуктом стоїть група людей з багаторічним досвідом та галузевими знаннями.

  Основна мета полягає у задоволенні потреб користувача шляхом пропозиції широкого асортименту виробів.

  Корисність, надійність, довговічність, практичність, відповідність вимогам, оригінальність, естетичність та доступність – ось ті властивості, які дозволяють створювати товари та послуги найвищої якості, які пропонує ця марка.


Як використовувати повербанк (Powerbank) ?

Банальне запитання, але все ж воно зараз дуже актуальне - а саме використовувати повербанк за вісутності можливості користування централізованим електроживлення, основний функціонал та особливості. 

Оновлений мобільний додаток Integra Control від TM Satel

TM Satel - один із лідерів виробництва охоронних систем з інтеграцією функціоналу "розумного будинку" випустили оновленний мобільний додадок для користувачів системи Integra. Розглянемо нові фішки та функціонал, оновлений дизайн та зручність додатку. 

Нова версія MultiTransmitter від Ajax, що це? - Підтримка 3EOL та більше типів тривог.

Компанія Ajax Systems анонсувала запуск у виробництво нового покоління пристрою MultiTransmitter, який дозволяє підключити дротові пристрої до системи Ajax. У переліку нових функцій додана підтримка 3EOL та більше типів тривог.

Ajax Systems презентували новинки, що нас очікують в найближчому майбутньому; дротовій системі безпеки бути!
Українська компанія Ajax Systems провела черговий івент, на якому презентувала новинки та доповнення своєї лінійки пристроїв безпеки! 
Ajax REX 2 - Ретранслятор радіосигналу з підтримкою фотоверифікації тривог

Ajax Rex 2 - це новинка від Ajax Systems, яка надає можливість розширення дальності роботи системи з підтримкою пристроїв для фотоверифікації тривог. 

1 2